Verdens første WQHD G-SYNC™ spillskjerm

intro-heroASUS ROG SWIFT PG278Q representerer høydepunktet av spillskjermer, og kombinerer sømløst de nyeste teknologiene og designene gamere krever.

Denne 27-tommers WQHD 2560 × 1440-spillskjermen pakker inn nesten alle de funksjonene en gamer kan be om. En utrolig 144 Hz oppdateringsfrekvens og en rask responstid på 1 ms eliminere etterslep og bevegelsesuskarphet, og en eksklusiv Turbo-tast lar deg velge en oppdateringsfrekvens på 60 Hz, 120 Hz eller 144 Hz med bare ett trykk. ROG SWIFT inneholder integrert NVIDIA® G-SYNC™-teknologi, slik at skjermens oppdateringsfrekvens kan synkroniseres til GPU-en. Denne teknologien eliminerer “riving” på skjermen, og minimerer skjermhakking og inndata-forsinkelser, for å gi deg den smidigste, raskeste og mest fantastiske spillgrafikken tenkelig. Å koble til er enkelt, men robust, med en enkel DisplayPort 1.2-port for aktivering av NVIDIA G-SYNC™ og to USB 3.0-porter.

ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi forbedrer spillopplevelsen ytterligere ved å gi deg krysshår-overlegg for FPS-spill og flere spill-tidtakere for RTS/MOBA-spill.

ROG Swift har en super-smal 6 mm ramme som trygler denne skjermen om å brukes i spill med flerskjermoppsett. Med VESA-veggmonteringsevne og et ergonomisk stativ laget med full vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering, er ROG SWIFT klar for gamere i alle slags former og størrelser, slik at de kan spille komfortabelt i timevis.

Les mer om ASUS ROG SWIFT PG278Q her.